Apie Taiką SAVYJE!!!

#PamąstymaiAntSuoliuko

Kasdien mus kas nors “kibina”.

Kasdien mus kažkas kalbina.

Kasdien mus kažkas moko.

Kasdien mums kažką pasakoja.

Kasdien mums kažkas skundžiasi.

Kasdien mums kažkas dėkoja.

Kasdien mums kažkas guodžiasi.

Kasdien mes būname apsupti įvairiausių nuotykių, būsenų, emocijų.

Kasdien mes patys renkamės kaip reaguoti į vieną ar kitą dalyką. O ir pasirinkimų turime begales, nuo… iki. Panašiai, kaip žaidžiant golfą, mes patys renkamės su kuria lazda smūgiuoti, kaip stipriai, kaip aukštai, kokia kryptim, kad kamuoliukas nuriedėtų tiesiai į duobytę.

❤️

Aplinkiniai, savo elgesiu, kalbomis, savo emocijomis ir būsenomis, mums pasitarnauja, parodydami, ties kuria kryptim mums patiems dar reikia susikaupti, ties kuria sritim mums patiems dar reikia “padirbėti”, kad mūsų viduje būtų TAIKA.

Aplinkiniai mums puikiai pasitarnauja, kad mes augtume, kad analizuotume save, kad atskirtume savo emocijas nuo svetimų emocijų, kad išliktume SAVYJE, savo tiesoje.

Tik PASITARNAUJA.

❤️

Nėra nei gerai, nei blogai. Yra taip, kaip yra. Mano tiesa yra mano tiesa. Tavo tiesa yra tavo tiesa. Mano nuomonė yra mano nuomonė, tavo nuomonė yra tavo nuomonė. Jos gali nesutapti, jos ir turi nesutapti. Juk mes esam unikalūs ir autentiški. Juk svarbu bendraujant ir būnant tarp žmonių, kiekvienam išlikti Taikoje su SAVIMI.

❤️

Ši nuotrauka nuostabiai iliustruoja DU, esančius TAIKOJ su SAVIMI.

Užrašas prie įėjimo į bezdžionių mišką skelbia, jog tai yra ne naminiai, o laukiniai gyvūnai ir jų elgesys nėra nuspėjamas. Pateisinimas su instrukcija, o “Maža ką…”

Kaip ir gyvenime – tik tavo paties atsakomybė kaip į viską reaguoti. Instrukcijų nėra. Yra Visatos dėsniai, Bendražmogiškos taisyklės, Žmonių sukurti įstatymai.

Tau rinktis kaip išlikti TAIKOJE su savimi ir aplinka.

Tai su artėjančiais Naujais!!!

❤️

Per MANE išgirsk SAVE!!!Aš tave Myliu!!! ❤❤❤

Dėkoju, kad esi!!! Dėkoju, kad skaitai!!!

Jeigu aš tave nervuoju, tai siunčiu tau meilės, laimės, pinigų, ir gero sekso!!!

Viskas ką supranti – tik tau apie tave!!!

Woooohooooo!!!

❤

Giedrė Pukiene

2019.12.31

#DžiaugsmoAkademija

0